I know it's an illusion but I like the idea...

ponedeljek, 3. november 2008

Neverjeten teden

Tak surferski teden, kot je bil prejšnji mi še ni uspel. V petek zvečer me je Ivan (stežka) prepričal, da se mu pridružim na sobotni burji v Punatu na Krku. Bilo je toplo, kolikor se spomnim sončno, vozil sem 5.5 na polno (na trenutke bi bilo zagotovo dovolj za 4.0), dvakrat sem se bolj previdno vrgel v vulkana, drugače pa je bil to dan spidiranja in jibe-anja s polno brzino.
V nedeljo sem imel pavzo, v ponedeljek šel v sužbo in vzel dopust do konca tedna:).
V torek smo cel dan ampak res cel dan vozili v Umagu. Spet sem šel na sigurno in vozil 5.5, čeprav bi morda bolj užival s 4.7. Pač mi je na fertik gnilo pumpat. Vala ni bilo preveč, se je pa dalo res lepo nasurfat.


Prespala sva z Vojkom v Medulinu, ker sva za sredo planirala štango, kjer naju je najprej nategnila gazdarica in nama za sobo namesto 12€ na osebo računala več kot 17, potem pa še s štango ni bilo nič.
Vrnila sva se v Umag in tam sem odpeljal še eno super pozno popoldansko seanso v dežju s 5.5. K sreči sem bil blizu obale, ko je veter kar naenkrat crknil in mi ni bilo potrebno pretirano plavat. Nekateri so imeli precej manj sreče.
V četrtek sem šel v službo zaslužit svojih 40€ in baje zamudil najzakonejši Umag. Tisto jutro me je med vožnjo v Kranj (na job) presneto zvijalo, ko sem opazoval kako veter maje drevje in sem vedel, da sem naredil napako.
Napako sem poskušal popraviti, zato sem se že v četrtek zvečer odpeljal v Umag, kjer je celo noč žgalo na polno, zjutraj pa je popustilo. Sledil je dež do 11. ure, potem pa je spet potegnilo za kako urico in pol.
Ponovno sem oborožen s 5.5 in mojo eno in edino paral valove v Umagu. Uspel mi je en precej lep skokec in še sam sem bil presenečen ko me je pri backside rajdu dvignilo na vrhu vala in mi je uspel nekakšen backside aerial (sam itak da ne tok lep).
Sedaj sem pomirjen in nekaj časa še ne pričakujem abstinenčne krize.

2 komentarja:

Mr. Webso pravi ...

blagor enim ;)

JaJZi pravi ...

sej nam je res kar fino:)